Consortiumbewaking

securitas logo3.jpg

Sinds eind 2007 is op initiatief van de VIG een collectief bewakingsproject voor de Genkse bedrijventerreinen actief. Voor de concrete uitvoering en organisatie werd na een grondige selectie geopteerd voor bewakingsonderneming Securitas, die nu ‘s nachts permanent aanwezig is op de bedrijvenzones van Genk .

Doelstelling is uiteraard dat deze aanwezigheid zorgt voor een zo groot mogelijk preventief, ontradend effect. In surplus laat deze aanwezigheid toe om op een gedegen manier te reageren op diverse soorten alarmsignalen, gegenereerd door de systemen van de aangesloten bedrijven, het zogenaamde reactieve aspect van de dienstverlening.

De Stuurgroep Consortiumbewaking, samengesteld uit deelnemende bedrijven en vertegenwoordigers van de VIG, POM-Limburg, Stad Genk en de politie, volgt de dienstverlening en de vorderingen van het project nauwgezet op tijdens een tweemaandelijkse vergadering.

Met de meer dan 80 Genkse ondernemingen die zich intussen hebben aangesloten, is dit project uitgegroeid tot het op één na grootste collectieve bewakingsinitiatief van Vlaanderen.

De kostenbesparingen die de aangesloten bedrijven met dit project kunnen realiseren zijn dan ook aanzienlijk. 

Als lid van het consortium kan u voor alle operationele vragen, aanpassingen, extra's,... hier de contactgegevens terugvinden.

Heeft uw bedrijf ook interesse om aan te sluiten?
Neem dan contact op met:
Erwin Rousseau,  sales consultant - Residential & Business, erwin.rousseau@securitas.be, GSM 0477 800 768

Voor operationele doeleinden kan u ook terecht bij Johnny Daniëls, assitant branch manager, johnny.daniels@securitasmobile.com, GSM 0477-52 09 83.