Groepsaanbod E-maaltijdcheques i.s.m. Monizze

Eindejaarsactie: bodemtarief voor wie intekent voor einde 2013

Monizze logo.jpg

Uniek groepsvoordeel voor VIG-leden

Heel wat bedrijven zijn momenteel bezig met het bekijken van de overschakeling naar elektronische maaltijdcheques, aangezien dit een belangrijke kostenbesparing kan betekenen. De VIG kwam tot een akkoord met Monizze NV, een 100% Belgische uitgever van elektronische maaltijdcheques, voor een uniek groepsvoorstel aan de VIG-leden.

Uiteraard dient u zelf voor uw bedrijf uit te maken wat voor u de meest voordelige aanbieder is, maar dit groespaanbod lijkt ons een zeer sterk voorstel en het wordt bovendien des te aanlokkelijker naarmate meer Genkse bedrijven erop zullen ingaan. Goed om weten in dat verband is dat reeds een heel aantal Genkse bedrijven inschreven op dit aanbod, waaronder bv. Aperam als een van de grootste werkgevers in Genk. Daardoor is de prijs voor nu reeds voor iedereen gedaald.

Eindejaarsactie
Bedrijven die voor 31/12/2013 een definitieve beslissing nemen, bekomen direct het bodemtarief in de staffel die eerder door de VIG werd onderhandeld. Bovendien bekomen zij ook meer dan de helft korting op set-up kosten en jaarlijkse bijdrage. Zie de mail die u hierover ontving voor de concrete cijfers.

Het lijkt ons dus zeker de moeite waard om dit aanbod concreet te bekijken en ook voor uw bedrijf in overweging te nemen. Bekijk zeker even deze INFORMATIEBUNDEL over het groepsaanbod van Monizze voor de VIG-leden en ook een voorstelling van Monizze zelf. Daarnaast vindt u hier nog een aparte bedrijfsvoorstelling van Monnizze.

Belangrijk om weten is dat u als VIG-lid, in het kader van dit uitzonderlijk aanbod, kan rekenen op de volledige ondersteuning en begeleiding bij de implementatie van elektronische maaltijdcheques (o.a. m.b.t. communicatie naar medewerkers e.a.).

Wenst u inderdaad  meer informatie over deze samenwerking en/of een persoonlijke contact voor een volledig vrijblijvende eerste bespreking?

Neem dan even contact op met uw CONTACTPERSOON bij Monizze: Cédric Mach, tel. 0475 377 730 of cedric@monizze.be of laat uw gegevens achter op deze speciale VIG-pagina op de website van Monizze.

Extra info:
Bedrijfsvoorstelling Monizze
Voorbeeld presentatie aan personeel
Concreet stappenplan introductie elektronische maaltijdcheques
Opzet van een pilootproject